INFORMATIE

Over de app Complaint Registration

Heb je klachten die je moet registreren? Heb je informatie nodig over klachten uit het verleden? Apportunix biedt de tools om eenvoudig alle problemen te registreren waar kleine en middelgrote bedrijven tegenwoordig mee te maken hebben.

Op zoek naar een tool waarmee je gemakkelijk klachten, vragen, problemen, enzovoort kunt registreren? Waar je per type klacht de oplossing, acties en conclusies kunt vastleggen?

Wij hebben de perfecte app om je productiviteit te verhogen. Met de app kun je eenvoudig klachten van klanten en leveranciers over diensten of artikelen registreren. Voor elke klacht kun je informatie vastleggen over de oplossing, verbetermaatregelen en verdere details over de afhandeling van de klacht.
Je kunt de krachtige kopieer-plak commentaar-editor gebruiken om eenvoudig de benodigde beschrijvingen te registreren. Deze app stelt je in staat om klachten op één plek bij te houden en de geschiedenis voor analytische doeleinden te bewaren.

Een tijdbesparende en foutbeperkende functionaliteit!

Prijzen

Je kunt de Complaint Registration-extensie helemaal gratis uitproberen door deze rechtstreeks te installeren vanuit Microsoft AppSource in een van je Business Central Sandbox-omgevingen.
Geen proefperiode, geen verplichtingen!

Installeer de extensie gewoon rechtstreeks vanuit Microsoft AppSource en probeer het meteen uit.

Benieuwd naar de prijzen voor gebruik in productie? Bekijk dan de pagina Prijzen voor gedetailleerde informatie over de prijzen van elk van onze apps.