INFORMATIE

Over de app Document Mail Queue

Verspil je kostbare tijd met het handmatig versturen van je facturen per e-mail, één voor één? Ben je de controle kwijt over wanneer je een e-mail met een factuur of herinnering naar je klant hebt gestuurd? Heb je niet de mogelijkheid om bijlagen in één keer mee te sturen met je e-mail?

Wil je volledige controle hebben over je uitgaande documenten met bijlagen?

Dan is Document Mail Queue de app voor jou!

Document Mail Queue stelt je in staat om alle geboekte uitgaande documenten in één keer te verwerken. Dit kan handmatig of zelfs op een geplande tijd met behulp van de Job Queue. De queue logt ook wanneer uitgaande documentinvoeren zijn gemaakt, naar wie ze zijn verzonden en wanneer de e-mails zijn verzonden. Bijlagen die aan je document zijn gekoppeld, kunnen samen met de e-mail worden verzonden. Het is zelfs mogelijk om een standaardbijlage in te stellen die altijd met je e-mail wordt meegestuurd, zoals je eigen Algemene Voorwaarden.

Document Mail Queue is volledig geïntegreerd in Business Central om zoveel mogelijk gebruik te maken van de standaardinstellingen. Dit zorgt voor een snelle installatie van de app en elimineert de noodzaak van een geheel nieuwe implementatie van je e-mailinstellingen.

Prijzen

Je kunt de Document Mail Queue-extensie helemaal gratis uitproberen door deze rechtstreeks te installeren vanuit Microsoft AppSource in een van je Business Central Sandbox-omgevingen.
Geen proefperiode, geen verplichtingen!

Installeer de extensie gewoon rechtstreeks vanuit Microsoft AppSource en probeer het meteen uit.

Benieuwd naar de prijzen voor gebruik in productie? Bekijk dan de pagina Prijzen voor gedetailleerde informatie over de prijzen van elk van onze apps.