INFORMATIE

Over de app Productivity Package

Ervaar je dat Microsoft Dynamics 365 Business Central een uitstekend product is, maar dat sommige processen wat verfijning kunnen gebruiken? Wil je waardevolle tijd besparen door fouten te voorkomen in plaats van ze later te corrigeren?
Productivity Package beveiligt en optimaliseert verschillende processen in Microsoft Dynamics 365 Business Central die enigszins beperkt, inflexibel of risicovol zijn.

De app wordt geleverd met meerdere abonnementen die afzonderlijk kunnen worden gelicentieerd:

Productivity Admin
Werk je met meerdere Business Central-omgevingen (meerdere productie- en/of sandbox-omgevingen zoals test/acceptatie) en vind je het lastig om onderscheid te maken tussen deze omgevingen en te weten in welke omgeving je werkt? Productivity Admin stelt je in staat om een badge toe te voegen die altijd wordt weergegeven en waarvan de kleur en tekst kan worden aangepast op basis van zowel de omgeving als het bedrijf waarin je werkt. Op basis van de kleur en/of tekst van de badge kun je nu gemakkelijker zien in welke omgeving (Productie vs. Sandbox) en welk bedrijf je werkt.

Productivity Finance
Productivity Finance voorkomt foutieve data, vervangt boekings, document, -en btw datums en stelt je in staat om geavanceerde controle te krijgen over de Algemene Bedrijfsboekingsgroepinstellingen voor alle soorten journalen. Bovendien stelt Productivity Finance je in staat om per gebruiker te beperken dat ze alleen documenten kunnen verzenden of ontvangen, in plaats van ze ook de factureringsopties te tonen. Ten slotte bevat het abonnement ook financiële rapporten voor de administratie, zoals het “Kosten te factureren / Facturen te ontvangen” rapport.

Productivity Logistics
Het Productivity Logistics-abonnement bevat verschillende nieuwe en bijgewerkte batchrapporten voor het stroomlijnen van uw geautomatiseerde logistieke processen. Deze stellen je in staat om voorraadpicks en magazijnverzendingen te maken met behulp van batchrapporten, en de SKU’s aanmaken batch is verbeterd door een sjabloon per vestiging op te nemen.

Naast bovenstaande functionaliteiten, wordt Productivity Package ook geleverd met extra functies die een betere controle over uw taakwachtrijven mogelijk maken, zoals meldingen over fouten en het automatisch resetten van taakwachtrij-items wanneer er fouten optreden.

Prijzen

Je kunt de Productivity Package-extensie helemaal gratis uitproberen door deze rechtstreeks te installeren vanuit Microsoft AppSource in een van je Business Central Sandbox-omgevingen.
Geen proefperiode, geen verplichtingen!

Installeer de extensie gewoon rechtstreeks vanuit Microsoft AppSource en probeer het meteen uit.

Benieuwd naar de prijzen voor gebruik in productie? Bekijk dan de pagina Prijzen voor gedetailleerde informatie over de prijzen van elk van onze apps.