INFORMATIE

Over de app Price & Item Management

Wil je je focussen op uitzonderingen in plaats van elk document te controleren? Ben je werkzaam in een groothandel met een uitgebreid artikelbestand en heb je moeite om de prijsupdates van leveranciers bij te houden? En hoewel je regelmatig nieuwe prijzen importeert, ben je nog steeds niet zeker of een prijs in een verkoopdocument up-to-date is? Laat onze Price & Item Management app je helpen met deze terugkerende taken, zodat je je kunt concentreren op hetgeen waar je het beste in bent.

Tech Trade Essentials - app in warehouse

Met een groot portfolio kan het onderhoud van artikelen een tijdrovende taak zijn. Het gebruik van Excel-gebaseerde imports kan tijdrovend zijn en een kleine fout kan grote gevolgen hebben. Excel is een geweldig hulpmiddel en het is slim, maar het kan soms te slim zijn. De kans is groot dat getal notaties onjuist worden geïnterpreteerd, waardoor verkeerde prijzen in uw prijslijsten komen. Door de prijslijst op te slaan als een CSV-bestand en het CSV-bestand te importeren, heb je twee voordelen: geen opmaakproblemen meer en een veel, veel kortere wachttijd bij het importeren van tienduizenden records. Ontbrekende artikelen worden aangemaakt en bestaande artikelen worden bijgewerkt. Nieuwe prijsregels worden gegenereerd en oude prijsregels krijgen een einddatum. Wanneer je verkoopdocumenten maakt, twijfel je soms of de weergegeven prijs up-to-date is. Met de Price & Item Management app is dit verleden tijd. Wanneer de toegepaste verkoopprijs ouder is dan een bepaalde periode (volgens de setup), wordt de prijs weergegeven in een rood lettertype, zodat je contact kunt opnemen met de leverancier om te controleren of de prijsinformatie nog steeds actueel is.

Als een gebruiker de prijs of de regelkorting wijzigt, wordt de oorspronkelijke prijs en korting opgeslagen zoals berekend door Microsoft Dynamics 365 Business Central en markeert het de verkoopregel evenals de hele order met een “Handmatige Prijs” vlag. Dit stelt een gebruiker in staat om een filter in te stellen op verkoopdocumenten met handmatig gewijzigde prijzen/kortingen. Dit helpt het factureringsproces te versnellen, omdat je alleen de documenten hoeft te controleren met de “Handmatige Prijs” vlag!

De app integreert met de nieuwe verkoopprijservaring van Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Prijzen

Je kunt de Price & Item Management-extensie helemaal gratis uitproberen door deze rechtstreeks te installeren vanuit Microsoft AppSource in een van je Business Central Sandbox-omgevingen.
Geen proefperiode, geen verplichtingen!

Installeer de extensie gewoon rechtstreeks vanuit Microsoft AppSource en probeer het meteen uit.

Benieuwd naar de prijzen voor gebruik in productie? Bekijk dan de pagina Prijzen voor gedetailleerde informatie over de prijzen van elk van onze apps.